Wat doen we?

De Stichting Catharina Onderzoeksfonds zet zich in voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek in uw eigen Eindhovense Catharina Ziekenhuis. Dat doen we omdat het Catharina Ziekenhuis vanuit de overheid geen geld krijgt voor het doen van wetenschappelijk onderzoek. Alle academische ziekenhuizen krijgen dat wel. Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis en moet voor onderzoek op zoek naar andere geldstromen. Daarom is de Stichting Catharina Onderzoeksfonds opgericht.

Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. U kunt vriend worden van het Catharina Onderzoeksfonds; daarmee helpt u uw eigen ziekenhuis innoveren.

Uw bijdrage maakt het verschil. Uw donatie wordt zoveel mogelijk direct besteed aan onderzoek. Bij een doorbraak in zo’n onderzoek brengen wij de nieuwe inzichten snel naar het bed van de patiënt. Want daar gaat het om: de zorg verbeteren. Voor u en uw naasten.

Het bestuur

De Stichting Catharina Onderzoeksfonds heeft een bestuur met vijf leden. We stellen ons graag aan u voor.