Comité van aanbeveling

Frank van Doorne

Investeerder
“Als Non-Hodgkin patiënt ben ik sinds 2017 in het Catharina Ziekenhuis onder behandeling. Ik ben zeer onder de indruk van de professionaliteit en de persoonlijke begeleiding van mijn arts en oncologisch verpleegkundigen, die erg begaan zijn met jou als patiënt. Het Catharina Onderzoekfonds gaat door waar anderen stoppen. Het is daarom noodzakelijk dat het fonds gesteund wordt zodat zorgprofessionals door kunnen gaan met baanbrekend onderzoek.  Patiënten hebben hier baat bij, voor nu en in de toekomst.”

 

Geert Hurks

Algemeen directeur bouwbedrijf Hurks
Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij een steentje bijdragen aan de maatschappij. Het zit in de genen van ons bedrijf.

“Als je ‘iets’ hebt, moet je in het Cathrien zijn. Op onderzoeksgebied zijn diverse doorbraken, landelijk maar zelfs internationaal, toe te schrijven aan ons Eindhovense ziekenhuis. Onze relatie gaat al jaren terug, zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk gebied. Voor ons is het evident dat we het Catharina Onderzoeksfonds steunen. Zij maken écht het verschil.”

 

Kiki van Eijk

Zelfstandig ontwerpster
gevestigd in Eindhoven en tevens studioleader van de afdeling Thinking Hands op Design Academy Eindhoven. Zij is ervaringsdeskundige hellp syndroom en is actief bestuurslid van stichting Queen of Hearts.

“Met een steeds veranderende wereld blijft er veel behoefte aan medisch onderzoek. Het feit dat het Catharina Onderzoeksfonds dit vanuit een niet-academisch ziekenhuis met open blik naar de toekomst doet is bewonderenswaardig en verdient steun.”

 

Nienke Nijenhuis

Directeur Topsport & Innovatie BrabantSport
Als voormalig professioneel golfster op de Ladies European Tour, ben ik nu al meer dan 15 jaar werkzaam in de (top)sportwereld. Ik geloof in de kracht van sport en streef er dagelijks naar de kennis, kunde en maatschappelijke waarde van (top)sport in te zetten voor een gezonder, vitaler en gelukkiger Brabant.

“Innovatie is van onschatbare waarde, dat zie ik ook binnen onze organisatie. Ik ben dan ook zeer vereerd mee te mogen denken en bij te kunnen dragen aan de impact van het Catharina Onderzoeksfonds.”

 

Robert-Jan Smits

Voorzitter College van Bestuur van TU/e
De heer Smits was directeur-generaal Onderzoek en Innovatie bij de Europese Commissie (2010-2018). In die hoedanigheid was hij de architect van ’s werelds grootste onderzoeks- en innovatieprogramma, Horizon 2020.

“Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met een solide onderzoekstraditie en een zeer belangrijke rol in de Brainportregio. De brede onderzoekssamenwerking van het ziekenhuis met de TU/e en andere partners is van grote waarde voor ons en voor medische innovatie ten behoeve van patiënten. Bijdragen aan steun voor het Catharina Onderzoeksfonds is voor ons dan ook vanzelfsprekend.”