Wandel je mee? Midzomernacht Wandeltocht Eindhoven

Doe mee aan de Midzomernacht Wandeltocht ‘Kilometers tegen kanker’ op 24 juni en steun dit mooie goede doel. Help samen met het Catharina Onderzoeksfonds en de andere goede doelen mee om ervoor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

Kies voor een avondwandeling van 30, 20, 15, 10 of 5 km door de stad en de natuur van Eindhoven en Waalre en zoek sponsoren voor je wandeling. Het is ook mogelijk om een andere dag te lopen en zodat je toch geld kunt inzamelen. Ook kun je meedoen aan de fotowedstrijd of win de sponsorprijs! Er zijn weer diverse stempelposten en is er een feestelijke finish met een medaille voor alle deelnemers. Voor jong en oud. Doe mee met je gezin, familie en vrienden!

Alle informatie over hoe je je kunt aanmelden, de start en finish en het inschrijfgeld, vind je op DOE MEE! MIDZOMERNACHT WANDELTOCHT 2023 EINDHOVEN (kentaa.nl).

*De Midzomernacht wandeltocht wordt georganiseerd door Rotary Eindhoven-Zuid. De opbrengsten van de wandeltocht gaan naar het Catharina Onderzoeksfonds, Maxima MC I Fonds, De Eik en YvYa.

 

Bekijk de video: