Statig van buiten, van binnen gewoon!

Villa Louise, sinds 2014 het hoofdkantoor van Duisenburgh, is een prachtig monumentaal pand met een rijk ondernemersverleden in het hart van Aalst-Waalre. Mededirecteur Frank van Daal heeft samen met zijn compagnons, het pand met veel liefde en respect voor de rijke historie opgeknapt en omgevormd tot kantoor. De statige uitstraling van het pand past bij Duisenburgh. “Statig van buiten, maar van binnen zijn we heel gewoon gebleven. Gewoon hard werken en goed werk leveren.” 

Frank van Daal is een mensenmens. “Ondernemen is meer dan alleen geld verdienen. Althans, wel voor mij. Ik hou van mensen, het contact en met elkaar nieuwe kansen aanboren. Ik hou niet van ‘snelle verkooppraatjes’, tijd en aandacht zijn binnen ons bedrijf belangrijke pijlers. De financiële wereld is complex en vaak onpersoonlijk. Wij creëren een nieuwe standaard en dragen zo optimaal bij aan het financiële welzijn van mensen. Al onze diensten hebben we onder één dak. Zie ons als een financieel internist; we voeren eerst een scan uit en inventariseren de wensen voordat we de diagnose stellen en het behandelplan opstellen en uitvoeren. En dat is ook precies wat het Catharina Ziekenhuis met haar patiënten doet”, aldus Frank van Daal.

Maatwerk

Van Daal ziet veel raakvlakken tussen Duisenburgh en het Catharina Ziekenhuis. “Maatwerk, dat is belangrijk, iedere situatie, ieder mens is anders. (Ont)zorgen voor de medemens, dat doen we allebei. Wij met onze diensten en het ziekenhuis door de beste zorg te bieden aan haar patiënten. De ambities van het ziekenhuis, het onderzoeksklimaat, kortom het DNA, daar ben ik van onder de indruk. Daarom steun ik het Catharina Onderzoeksfonds. Het doen van onderzoek kost geld, dus we hebben veel geld nodig. Dat is een. Maar ik wil meer doen dan alleen geld geven. Me ook écht inzetten. De onderzoeken die gedaan worden in het Catharina Ziekenhuis zijn belangrijk voor ons allemaal. Daar wil ik mijn schouders onder zetten. Maatschappelijke betrokken begint bij jezelf. Samen kunnen we bijdragen aan betere zorg in onze eigen regio, daar zet ik mijn netwerk met liefde voor in”, aldus Frank.

Meer informatie over Duisenburgh is te vinden op www.duisenburgh.nl