Jarige Hurks bouwt mee aan Catharina Onderzoeksfonds en schenkt 5.000 euro

Het Catharina Onderzoeksfonds heeft 5.000 euro ontvangen van het jarige Eindhovense bedrijf Hurks. Het bouwbedrijf bestaat 105 jaar. Hurks heeft in totaal 105.000 euro beschikbaar gesteld voor iedereen die in een project woont of werkt dat de jarige bouwer ooit heeft neergezet in de Brainportregio Eindhoven.

Het onderzoeksfonds van het Catharina Ziekenhuis gebruikt het geld voor het doen van onderzoek naar kanker en hart- en vaatziekten. Door medisch wetenschappelijk onderzoek verbetert de kwaliteit van zorg. Het doen van medisch wetenschappelijk onderzoek kost veel geld. De overheid draagt hier niet aan bij. Daarom is de Stichting Catharina Onderzoeksfonds opgericht.

Bouwt mee

“Het verbeteren van zorg kunnen we niet alleen. We hebben uw steun hierbij nodig. Samen maken we de toekomst mogelijk! Hurks bouwt mee aan een toekomst voor betere zorg voor u en uw naasten in ons Catharina Ziekenhuis. We zijn ontzettend blij met deze gulle gift”, benadrukt Chantal van Lieshout, relatiemanager van het Catharina Onderzoeksfonds.

Dirk Bosman, voorzitter van het Catharina Onderzoeksfonds en relatiemanager Chantal van Lieshout met de cheque.