Zakelijk

Ik wil zakenvriend worden

"Een operatie is topsport. En daar moet je voor trainen. Het Catharina Ziekenhuis stuurt patiënten met slokdarmkanker vóór de operatie op ‘trainingskamp’. Want hoe beter je fysieke conditie is als je een zware operatie moet ondergaan, des te groter de kans dat je herstel ongecompliceerd verloopt." Dr. Misha Luyer, oncologisch chirurg

Zakenvriend

Is maatschappelijke betrokkenheid én ondernemerschap belangrijk voor u en wilt u verbonden zijn aan een zeer innovatief, topklinisch ziekenhuis in uw eigen Brainport regio Eindhoven? Wanneer u of uw bedrijf Zakenvriend wordt van het Catharina Onderzoeksfonds draagt u bij aan een gezondere regio voor u, uw werknemers en uw naasten.

 • Zakenvriend zijn, staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Jaarlijks health event voor alle leden met interessante sprekers, specialisten, zakenvrienden, skills labs, workshops en een kijkje achter de schermen van het ziekenhuis of onderzoek.
 • Logovermelding op www.catharinaonderzoeksfonds.nl.
 • Twee keer per jaar een Nieuwsbrief update.

U wordt Zakenvriend voor € 1.111,- per jaar (exclusief BTW)

Companion

Het Catharina Ziekenhuis biedt relaties én bedrijfsleven de mogelijkheid zich aan het ziekenhuis te binden in de vorm van een Companionship. Dit is een zeer aantrekkelijk netwerk waar specialisten en zakelijke relaties elkaar ontmoeten op directieniveau en bijgepraat worden over medische en/of innovatieve ontwikkelingen en onderzoeken. Wij bieden uw bedrijf een maatschappelijk platform met veel exposure. Het Catharina Ziekenhuis trekt per jaar 2.500.000 bezoekers.

Naast de opties van de Zakenvriend ontvangt u:

 • Jaarlijks twee exclusieve en inspirerende business clubs op directieniveau met toonaangevende sprekers, specialisten en onze ambassadeurs. U wordt als Companion meegenomen achter de schermen van het ziekenhuis voor een rondleiding, skills labs en houden onze bestuurders u op de hoogte van de laatste gang van zaken. Per bijeenkomst kunt u een introducee meenemen. Na afloop kunt u met elkaar genieten van een hapje en een drankje. Start om 16.00 uur en eindigt rond 20.00 uur.
 • Een OK bijwonen per livestream of een skills lab tijdens een businessclub die past bij het thema van de dag.
 • Vermelding op het sponsorbord in de centrale hal van het Catharina ziekenhuis, zichtbaar voor 2.500.000 bezoekers per jaar!
 • Twee maatwerk social media posts.

U bent Companion voor € 4.444,- per jaar (exclusief BTW, voor minimaal 3 jaar)

Fellow Friendship

U adopteert voor 1 jaar de startup van een specifiek, door u gekozen onderzoek of onderzoeksgebied. Onze specialisten doen onderzoek in hun eigen tijd, buiten de reguliere patiëntenzorg om. Het is essentieel een onderzoeker hierbij te betrekken die zich fulltime op het betreffende onderzoek kan richten. Dit is noodzakelijk om een vliegende start te kunnen maken en het onderzoek daarna te kunnen continueren bij de grote pharma/tech bedrijven. De personeelskosten van één onderzoeker worden bekostigd uit het Fellow Friendship, aanvullende kosten worden uit overige donaties bekostigd. Deze manier van opstarten is zeer succesvol gebleken voor het uitrollen van nieuwe onderzoeken.

Naast de Zakenvrienden en Companions krijgt u exclusieve toegang tot:

 • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de arts en diens onderzoek.
 • Jaarlijkse een persoonlijke presentatie over de voortgang van het betreffende onderzoek, hetzij bij uw bedrijf of thuis, hetzij in het Catharina ziekenhuis. Op beide locaties kunt u relaties en werknemers uitnodigen.
 • Samen met een persoonlijke gast een dagdeel meelopen met de onderzoeker/arts, daarmee krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van het onderzoek én het ziekenhuis.
 • Desgewenst 1x per jaar LIVE een operatie in de OK bijwonen, gerelateerd aan het onderzoek.
 • Bij publicaties over het onderzoek wordt uw bedrijf/naam vanzelfsprekend genoemd.

U maakt een Fellow Friendship mogelijk voor € 65.000,- per jaar (exclusief BTW)

Deze organisaties gingen u voor