De Rooij viert 100-jarig jubileum met genereuze donatie aan het Catharina Onderzoekfonds

Transportbedrijf De Rooij vierde afgelopen weekend het 100-jarige bestaan. Een indrukwekkende mijlpaal. In plaats van traditionele cadeaus te ontvangen, riep het bedrijf zijn leveranciers, klanten en medewerkers op om een bijdrage te doen aan het goede doel: het Catharina Onderzoekfonds.

Vrijdagavond 15 september onthulden Gerard en Anneke Reffeltrath-de Rooij een cheque ter waarde van maar liefst 18.815 euro. Dankzij deze gulle donatie kan het Catharina Ziekenhuis verdere medische vooruitgang boeken.

“We willen Transportbedrijf De Rooij en al hun gewaardeerde klanten en relaties hartelijk bedanken voor deze buitengewone bijdrage”, zegt Hugo van den Berk van het Catharina Onderzoekfonds. “Deze donatie helpt ons om vooruitgang te boeken in het ontwikkelen van nieuwe behandelingen en het verbeteren van patiëntenzorg”.

“Namens het Catharina Onderzoekfonds willen wij alle medewerkers van De Rooij feliciteren met hun 100-jarig jubileum en willen wij onze grote dank uitspreken aan de initiatiefnemers Gerard en Anneke Reffeltrath-de Rooij.”