Veelgestelde vragen

Jazeker. U kunt een bedrag overmaken naar IBAN NL 09 RABO 0191 6154 39 o.v.v. Stichting Catharina Onderzoeksfonds. Omdat wij bij direct overmaken niet over uw e-mailadres beschikken, kunnen we uw donatie helaas niet bevestigen of u ervoor bedanken.

Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van de activiteiten van het Catharina Onderzoeksfonds.We informeren u over de onderzoeken, de bereikte resultaten en de acties die ondernomen worden om donaties te ontvangen. Heeft u daar bezwaar tegen? Neem dan contact met ons op: 040 2398480.

Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden.

Als vriend bent u nauw betrokken bij het Catharina Onderzoeksfonds. U steunt het fonds en draagt zo bij aan het medisch wetenschappelijk onderzoek dat als doel heeft de zorg te verbeteren. Dat doet u al vanaf € 5 per maand. Vriendschap komt van twee kanten. Daarom organiseren wij een tweejaarlijkse ‘Vriendendag’ waarop wij u danken voor uw betrokkenheid en informeren over het fonds . Als u dat heeft aangegeven, sturen we u ook onze nieuwsbrief toe.

Bedenk een originele inzamelingsactie voor het fonds: ga fietsen, wandelen, hardlopen en laat u sponsoren. Zo steunt u het fonds samen met vrienden, kennissen, collega’s of buren. Wij kunnen u helpen een actie op te zetten. Daarvoor kunt u contact opnemen: 040 – 2398480.

Daarnaast zijn er natuurlijk mogelijkheden om het Catharina Onderzoeksfonds op te nemen in uw testament. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op: 040 – 2398480 of laat u informeren via een notaris of uw financieel adviseur.

Het Catharina onderzoeksfonds heeft een ANBI status. Vanwege deze status kunt u uw periodieke schenking aftrekken van uw inkomensbelasting. Het Onderzoeksfonds hoeft geen belasting te betalen over uw schenking.

De schenking moet een periodieke schenking zijn, dat kan maandelijks of jaarlijks zijn. Er moet minstens vijf jaar hetzelfde bedrag worden geschonken en het doel met een ANBI status hebben. Er geldt geen minimum of maximum bedrag.

Nee. Het Catharina Onderzoeksfonds heeft de ANBI status en hoeft daarom over verkrijgingen uit nalatenschappen geen erfbelasting af te dragen.

Maar natuurlijk:

Schrijf in op onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maar natuurlijk:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.