Onderzoek naar kanker

Het krijgen van kanker heeft grote impact op het leven van de patiënt en van de familie en vrienden. Het Catharina Onderzoeksfonds financiert onderzoeken in het Catharina Kanker Instituut. Het Catharina Kanker Instituut is het kankerexpertisecentrum waar ervaren specialisten de best mogelijke behandeling geven en waar onderzoek plaatsvindt om de zorg en behandeling van kanker te optimaliseren. Steun onderzoek naar kanker.

Onderzoek naar hart- en vaatziekten

Het Catharina Hart- en Vaatcentrum biedt mensen een vertrouwd adres voor basiszorg en specialistische zorg op het gebied van hartziekten. Het Catharina Hart- en Vaatcentrum heeft zich ook ontwikkeld tot een nationaal en internationaal bekend en gerespecteerd specialistisch centrum.U bent in dit centrum verzekerd van de beste zorg op het gebied van aandoeningen aan hart en vaten. Het Catharina Hart- en vaatcentrum investeert veel in opleiding en onderzoek en werkt continu aan de verbetering van nieuwe en patiëntvriendelijke behandelmethoden. Daarvoor is wetenschappelijk onderzoek noodzakelijk. Het Catharina Hart- en Vaatcentrum beschikt hiervoor over een eigen afdeling Research & Development waar onderzoekers permanent bezig zijn met onderzoek naar nieuwe behandelmethoden en medicijnen. Dat doen zij ook in samenwerking met collega’s van andere ziekenhuizen, universiteiten en farmaceutische bedrijven. Dit alles om klachten van patiënten zo efficiënt mogelijk te kunnen behandelen en om nieuwe behandelmogelijkheden te ontwikkelen. Steun onderzoek naar Hart- en vaatziekten.

Algemeen onderzoek

Er wordt op diverse terreinen onderzoek verricht dat een toepassing kent voor de verschillende specialismen. Steun het Catharina Onderzoeksfonds.

Samen met Vrienden…

… kunnen we wetenschappelijk onderzoek uitvoeren. Van betere medicijnen tot de optimalisering van nazorg: door onderzoek verbetert de kwaliteit van de zorg. Helpt u mee?