Lemone laat ‘het hart van de communicatie’ van het Catharina Ziekenhuis ‘kloppen’

Lemone legt elke dag de lat een stukje hoger en werkt altijd aan kwalitatieve en veilige online producten. Het eindproduct bij Lemone is altijd een website, webshop of applicatie. Een online product waarin de merkwaarden, de positionering, het communicatieconcept en de branding van de klant worden samengebracht. Ook het online landschap van het Catharina Ziekenhuis en het Catharina Onderzoeksfonds komen van de tekentafel van dit jonge, creatieve bedrijf uit Zaltbommel.

“Een website is binnen een organisatie ‘het kloppend hart van de communicatie’. Het is de start van een klantreis, in dit geval een patiëntreis, een eerste kennismaking met een bedrijf en haar product of dienst. Die online beleving dient de bezoeker direct vast te houden, een uniek en duidelijk verhaal te vertellen”, legt Steven Nijstad, founder van Lemone uit.

Ambities

Lemone heeft voor het Catharina Ziekenhuis in de zomer van 2021 de nieuwe website opgeleverd. “In aanloop naar de oplevering is een mooie samenwerking ontstaan op basis van wederzijds vertrouwen. Al snel kregen we de vraag of we ook de ‘Werken Bij’ site van het ziekenhuis, de website van de apotheek en het Catharina Onderzoeksfonds wilden verbeteren. Het gehele online landschap onderging een metamorfose en voldoet weer volledig aan de ambities van het ziekenhuis”, legt Steven uit.

Online beleving

De website van het Catharina Onderzoeksfonds is volledig vernieuwd. “De website is nu een online beleving waar het verhaal van het fonds op een goede manier wordt uitgelegd en zowel particuliere als zakelijke donateurs worden aangesproken. Dat was ook de tijd dat wij zagen wat het Catharina Ziekenhuis aan wetenschappelijk onderzoek doet. Dat is enorm met soms baanbrekende resultaten die direct het verschil maken voor de patiënt. Hier waren we als bedrijf ontzettend van onder de indruk”, benadrukt Steven, “om dat te onderstrepen zijn we zelf ook donateur geworden. Het doen van medisch wetenschappelijk onderzoek wat de kwaliteit van zorg direct verbetert, is noodzakelijk. Wij zijn er trots op dat we samen met het Catharina Onderzoeksfonds ‘de toekomst mogelijk maken’.”

Meer informatie over Lemone is te vinden op www.lemone.com