Rabobank steunt medisch wetenschappelijk onderzoek met 3000 euro!

De Rabobank heeft een cheque van 3000 euro overhandigd aan het Catharina Onderzoeksfonds. Met dit bedrag steunt de Rabobank medisch wetenschappelijk onderzoek in het Catharina Ziekenhuis.

Het Catharina Ziekenhuis neemt binnen Nederland een belangrijke positie in als het gaat om medisch wetenschappelijk onderzoek. Vooral op het gebied van Hart & Vaat en Kanker, speerpunten van het Catharina Ziekenhuis, worden grote stappen gemaakt.  Onderzoek doen en bij een goed resultaat de behandeling direct ten goede laten komen aan de patiënt. Dat is waar het om gaat, de beste zorg leveren.

De Rabobank juicht medisch wetenschappelijk onderzoek toe. “Afgelopen december hebben we in plaats van een Kerstattentie voor relaties gekozen voor een donatie aan het Catharina Ziekenhuis. Wij zijn er trots op dat we binnen deze regio een ziekenhuis hebben met academische allure. Hier wordt topzorg geleverd en om deze zorg voor de toekomst te blijven garanderen, is geld nodig. Want alleen door onderzoek te doen, wordt de zorg beter. Daar dragen wij graag aan bij want alleen samen kunnen we de toekomst mogelijk maken”, aldus de initiatiefnemers van deze actie, Ingrid Slaats en Ruud Noten van de Rabobank.

Vlnr: Carmen Maanicus, relatiemanager Catharina Onderzoeksfonds, Dirk Bosman, voorzitter Catharina Onderzoeksfonds en Ingrid Slaats, Accountmanager Private Banking Rabobank en Ruud Noten, Directeur Particulieren en Private Banking Rabobank

Verbeteren van de zorg kunnen we niet alleen.

We hebben uw steun nodig.
Samen maken we de toekomst mogelijk